Mar. 24, 2013

Nu är ja här igen efter ett litet uppehåll. Jag har funderat mycket fram och tillbaka om jag verkligen ska behålla bloggen.. Jag känner att tiden inte riktigt räcker till för att försöker uppdatera här med jämna mellanrum. Jag glömmer helt enkelt av det och när jag väl sätter mig här för att skriva så kommer jag inte på något. Just nu är mitt liv ganska enformigt. Det finns alltså inte så mycket att skriva om.

Men jag har kommit fram till att jag ska behålla bloggen men däremot så blir det bara något inlägg då och då när tiden och motivationen finns där. Vem vet jag kanske börjar skriva jätte mycket snart.. det återstår att se!

Mar. 08, 2013

De gick ju helt okej det här med att dricka en dag till faktiskt. Är lite trött och seg men ändå relativt nykter! Var hemma i hyfsad tid med eftersom Mattias var såpass trött att han orkade stanna så länge.

Hade en rejäl dos av klädångest innan jag skulle gå med. Var nästan så jag struntade i att gå över huvud taget. Sen kom jag fram till något som i vilket fall såg okej ut!


Fuck you alcohol!

Startar inlägget med den underbara frasen "fuck you alcohol". Det var något en vän alltid sa de första han gjorde på morgonen när han vaknade morgonen efter vi festat. Man gör samma misstag varje gång. Fast man säger att man aldrig ska dricka igen så gör man det ändå alltid ändå.

Igår var första gången på evigheter som jag inte drack så kontrollerat som jag brukar. Jag brukar ha rätt bra koll på hur mycket jag får i mig och när jag ska sluta. Men igår gick jag över den gränsen så jag bara gjorde. Agerade på känsla istället på förnuft. Känner mig som värsta fjortisen när jag skriver detta nu :)

Så har vi AW med jobbet idag också.. Får se om jag orkar gå när jag känner mig såhär.


Ahhh...

Rubriken förklarar exakt den känslan jag hade för sisådär 20 sekunder sedan när jag verkligen sjönk ner i sängen. Det var efterlängtat säger jag bara! Först jobba en hel dag, sen handla, hälsa på hos Mattias föräldrar för att sen slutligen komma hem och städa. Diskat tills mina fingrar kändes som de ska gå av. Men nu tänker jag inte röra mig en millimeter till på hela kvällen. Funderar på att sova väldigt snart och gå upp i tid imorgon istället. Men det har varit en bra dag i alla fall! Känns som jag fått saker gjorda istället för att en hel dag gått och att man i slutet av dagen undrar vad man egentligen har åstadkommit.

Nej men nu orkar jag inte skriva mer! Bjuder på en bild av hur jag har sett ut idag :)


Ny klänning

Tänkte visa min nya klänning jag köpte i helgen i Växjö. Den är sjukt skön så det är ingen klänning man känner sig obekväm i direkt :)


Saknar min bebis!

Fy det är inte ens okej! Har inte träffat Zelda sen i fredags natt. Vi lämnade henne hos mamma så de kunde ta med henne till Tjörn. Det var för att jag ville följa med och kolla på trolleriet. Då går det ju inte riktigt att lämna henne hemma. Kanske skulle funkat om man har någon som kan gå och rasta under dagen men Zelda är ju inte direkt överförtjust i att vara ensam.
 
Men det känns helt fruktansvärt att inte ha henne hemma. Något jag ofta stör mig på är hur hon väcker mig varje natt och vill komma upp i sängen och gosa. Men när jag vaknade av mig själv mitt i natten och kunde inte för mitt liv förstå vart hon var. Varför var inte min lille vovve där och ville gosa? Hur kan man helt plöstligt sakna något man brukar avsky. Jag hade ju chansen att faktiskt sova ordentligt utan att bli störd men ändå tog jag inte den.
 
Men jag ska hämta hem henne idag och jag kommer inte släppa henne ur mitt grepp på hela kvällen. Det ska mysas för fulla muggar! Min underbara fina hund!
 

Växjö

Just nu är jag i Växjö och ska kolla på sm i trolleri när min käre pojkvän ska vara med när hans kompis tävlar. Mattias kommer inte delta själv i år men förhoppningsvis får jag åka hit något annat år och kolla på honom istället.
För dem som inte vet är Mattias nämligen trollkarl och en riktigt duktig sådan! Stolt flickvän här :)

Men ska bli jätte roligt att kolla och hoppas på första pris :)